H60 60W bærbar og foldbar solcelle oplader

Produktet er udsolgt.

1.995,00 Kr.

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse

Let (1,3 kg)

Med USB- og DC-tilslutning

Plug & play


Model/Varenr.: 55439
Vægt: 1,3 kg.

H60 er en foldbar solcelle oplader fra Hyundai med plug and play-teknologi, som H60 genoplader dine grundlæggende ting på farten når som helst og hvor som helst via DC TIL DC-kabel eller USB. H60 giver dig mulighed for at frigøre dig fra væggen og have strøm til rådighed, uanset hvor du befinder dig, ved hjælp af solens energi.

Med 9 mono-krystallinske solpaneler kan H60 modellen tilbyde op til 60 watt med en stigning oplader konvertering effektivitet på op til 23%. For at opnå de bedste resultater skal solladeren placeres 45 grader mod sollyset for at maksimere opladningshastigheden.

Udstyret med en spændingsregulator leverer H60 sol en stabil strøm til din enhed, som kan forlænge levetiden af dine enheder.

En DUAL port output (USB / DC) giver H60 nok strøm til at oplade to enheder samtidigt. Med et vandtæt lag kan du oplade enheder i nærheden af swimmingpools eller strande uden frygt for at få dine enheder våde.

Bygget med udendørs brug i tankerne. Industriel kvalitetsplast solpaneler er syet ind i en holdbar polyester lærred i stand til at modstå de hårdeste betingelser.

Kompakt i størrelse. Kan foldes og opbevares i din rygsæk. Perfekt til udendørs eventyr, camping, klatring, vandreture og picnics.

H60 er kompatibel med HPS bærbare powerstations, og giver en hurtigere og mere effektiv økonomisk genopladningsmetode.

Specifikation
Artikelnummer 55439
Model H60
DC output 18V, 3.4A (Max)
USB output 5V, 2A
Udfoldet størrelse 1690 x 290 x 2 mm
Sammenfoldet størrelse 165 x 290 x 70 mm
Features Støvafvisende, vandtæt, saltafvisende & UV-resistent
Vægt 1.3kg
Pakkeindhold
  • H60 sol oplader
  • DC til DC kabel
  • Brugervejledning.

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt