Benzin drevne inverter generatorer

preload spinner

HYUNDAI-INVERTER GENERATORERNE

HYUNDAI POWER PRODUCTS har en bred vifte af HYUNDAI inverter generatorer. De kompakte, kraftfulde og effektive inverter benzingeneratorer er uafhængige af et fast elnet og leverer strøm, uanset hvor du har brug for det. Inverter generatorerne bruges for eksempel til camping, på båden, under et festivalbesøg, på byggepladser eller som nødstrømsgenerator.

Takket være den nyeste HYUNDAI-inverter teknologi genererer inverter generatorerne en konstant og korrekt SINUS-strøm. Denne elektricitet er af høj kvalitet, er ideel til brug med følsomme elektroniske enheder såsom mobiltelefoner, bærbare computere, musiksystemer eller fjernsyn.

Den maksimale effekt af vores inverter generatorer starter ved 0,8 kW (nominel effekt 0,7 kW) og stiger op til 6,5 kW (nominel effekt 6,0 kW). Den korteste driftstid er 5 timer, og den længste er 8 timer.

I udviklingen af HYUNDAI inverter generatorer lægges stor vægt på godt funktionelt udstyr, pålidelighed, moderne design og pris. Så du får et produkt med et optimalt forhold mellem pris og ydelse.

ET OVERBLIK OVER FORDELENE VED EN HYUNDAI INVERTERGENERATOR

Med en HYUNDAI inverter generator er du uafhængig af et fast elnet og har din elektricitet, uanset hvor du har brug for det. På grund af den moderne inverter teknologi leverer generatorerne ren elektricitet som fra en stikkontakt og er derfor også ideel til følsomme enheder. De er mere støjsvage end konventionelle generatorer, kompakte og nemme at betjene. Yderligere fordele er Eco-tilstanden, overbelastningsbeskyttelsen og beskyttelsen mod lavt olie niveau:

ECO-TILSTAND

Når generatoren betjenes i ECO-tilstand, tilpasser dens udgangseffekt sig forbrugerens strøm. Der produceres lige så meget elektricitet, som forbrugeren har brug for. Derfor falder generatorens brændstofforbrug og også dens driftsstøj.

OVERBELASTNINGSBESKYTTELSE

Hvis forbrugeren har brug for mere strøm, end generatoren kan producere, aktiveres overbelastningsbeskyttelsen, og strømforsyningen afbrydes. På denne måde er både inverter generatoren og forbrugeren beskyttet mod skader.

BESKYTTELSE MOD LAVT OLIENIVEAU

Hvis motorens olieniveau falder til under det tilladte niveau, slukker generatoren automatisk. Dette beskytter motoren mod skader på grund af oliemangel.