Diesel drevne Generatorer

preload spinner

ET OVERBLIK OVER HYUNDAI-DIESELGENERATORERNE

HYUNDAI POWER PRODUCTS har en bred vifte af dieselgeneratorer. Generatorsættene er uafhængige af et fast elnet. For eksempel kan dieselgeneratorerne bruges som nødstrømsgeneratorer for at beskytte mod strømsvigt eller som strømgeneratorer på byggepladser.

Den maksimale ydelse fra vores dieselgeneratorsæt starter ved 5,3 kW (nominel effekt 5,0 kW) og stiger op til 7,5 kW (nominel effekt 7 kW). Den korteste driftstid er 7 timer, den længste på utrolige 12 timer.

I udviklingen af HYUNDAI Diesel nødgeneratorer lægges stor vægt på godt funktionelt udstyr, pålidelighed, moderne design og pris. Så du får et produkt med et optimalt forhold mellem pris og ydelse.

FORDELENE VED HYUNDAI DIESELGENERATORER

Vores pålidelige dieselgeneratorsæt er nemme at bruge, har en meget effektiv elproduktion, har en elektrisk start og køling. Afhængigt af modellen er dette enten luftkøling eller vandkøling. Alle HYUNDAI dieselgeneratorer har også en ATS-forbindelse og, afhængigt af modellen, enten et LED-display eller et multifunktionsdisplay. Kåben beskytter dieselgeneratorerne og sikrer en reduktion i volumen. Yderligere fordele er den automatiske spændingsregulator, den elektriske start, overbelastningsbeskyttelsen og beskyttelsen mod lavt olieniveau:

AVR (AUTOMATISK SPÆNDINGSREGULATOR)

Den integrerede AVR (Automatic Voltage Regulator) holder generatorens effektudsving i et område på +/- 3%. Derfor kan generatorsættet ikke kun bruges til at drive elektriske apparater såsom værktøj, kompressorer, varmeapparater, komfurer eller belysning, men også til den mere følsomme elektronik såsom computere, smartphones, tv'er eller hi-fi.

ELEKTROSTART

Dieselgeneratorsættet er udstyret med et batteri og en elektrisk starter. Batteriet oplades under drift. Den lagrede elektricitet bruges til at starte HYUNDAI-generatoren.

BESKYTTELSE MOD OVERBELASTNING

Hvis forbrugeren har brug for mere elektricitet, end dieselgeneratoren kan producere, aktiveres overbelastningsbeskyttelsen, og strømforsyningen afbrydes. På denne måde er både dieselgeneratoren og forbrugeren beskyttet mod skader.

OLIE BESKYTTELSE MOD LAVT NIVEAU

Hvis motorens olie niveau falder til under det tilladte niveau, slukker dieselgeneratorsættet automatisk. Dette beskytter motoren mod skader på grund af oliemangel.