Benzin drevne Generatorer med både 230 volt og 400 volt udtag

preload spinner

ET OVERBLIK OVER HYUNDAI-BENZINGENERATORERNE

HYUNDAI POWER PRODUCTS har en bred vifte af benzin generatorer, som alle er uafhængige af et fast elnet. Du kan for eksempel bruge generatorerne til at betjene elværktøj, frysere, varmesystemer eller belysningssystemer. Derudover fungerer benzingeneratorerne som en byggepladsgenerator eller som en nødstrømsgenerator til beskyttelse mod strømsvigt.

Den maksimale ydelse fra vores benzingeneratorer starter ved 3,0 kW (nominel effekt 2,8 kW) og stiger op til 8,2 kW (nominel effekt 7,8 kW). Nødgeneratorernes driftstid varierer mellem 10 timer (ved 50% strøm) og utrolige 19 timer (ved 50% strøm).

I udviklingen af HYUNDAI benzin nødgeneratorer lægges stor vægt på godt funktionelt udstyr, pålidelighed, moderne design og pris. Så du får et produkt med et optimalt forhold mellem pris og ydelse.

FORDELENE VED HYUNDAI BENZINGENERATORER

Vores gennemprøvede benzin nødgeneratorer er nemme at bruge, har en meget effektiv elproduktion og tilbyder beskyttelse mod utilstrækkeligt olie niveau. Afhængigt af modellen tilføjes yderligere fordele. For eksempel er det modeller med El-start og AVR (Automatic Voltage Regulator) som gør at de genererer stabil strøm til enhver tid.

De større HYUNDAI-modeller har også en indbygget sikring. Dette beskytter benzin generatorerne og de mennesker, der betjener dem, mod skader (overbelastningsbeskyttelse).

Nedenfor finder du nogle fordele, der bruges mere detaljeret afhængigt af modellen:

OLIE BESKYTTELSE MOD LAVT NIVEAU

Hvis motorens olie niveau falder til under det tilladte niveau, slukker benzingeneratoren automatisk. Dette beskytter motoren mod skader på grund af mangel på olie.

AVR (AUTOMATISK SPÆNDINGSREGULATOR)

Den integrerede AVR (Automatic Voltage Regulator) holder generatorens effektudsving i et område på +/- 3%. Derfor kan benzingeneratoren ikke kun bruges til at levere elektriske apparater, såsom værktøjer, kompressorer, varmeapparater, komfurer eller belysning, men også til den mere følsomme elektronik, såsom computere, smartphones, tv eller Hi-Fi.

ELEKTROSTART

Benzingeneratoren er udstyret med et batteri og en elektrisk starter. Batteriet oplades under drift. Den lagrede strøm bruges til at starte nødgeneratoren.

BESKYTTELSE MOD OVERBELASTNING

Hvis forbrugeren har brug for mere elektricitet, end benzingeneratoren kan producere, aktiveres overbelastningsbeskyttelsen, og strømforsyningen afbrydes. På denne måde er både benzingeneratoren og forbrugeren beskyttet mod skader.