Plæneluftere, benzin

preload spinner

Hyundai mosfjerner og plænelufter

De kraftfulde og kompakte Hyundai mosfjerner og plænelufter med 4-takts benzinmotor hjælper med at bringe de mest trætte plæner til live igen. 

Brug maskinen til blandt andet at fjerne planterester, mos og ukrudt fra græsplænen. De store hjul gør manøvredygtigheden meget nem, og den specialdesignede brede slidbane hjælper med at beskytte din græsplæne under brug. 

For at opnå det bedste resultat bør din græsplæne opskæres hver 4-6. Måned. 

Den er særligt velegnet til mellemstore til store græsplæner på 800 til 1000 kvadratmeter.

Maskinen har 3 funktioner: opskæring, luftning og opsamling. 

Fuldt udstyret med hærdede stålklinger specielt designet til at fjerne mos, strå, dødt græs og fladt voksende ukrudt. Dette gør det nemt for græsset at optage næringsstoffer og fugt, så din græsplæne kan ånde igen. 

Med fem justerbare klippedybder fra +15 mm til -15 mm har du fuld kontrol over finishen på din græsplæne. Der er også en transportposition, der tillader bevægelse over plænen og fortovet uden at beskadige græs eller knive. 

Det justerbare håndtag er udstyret med et softgrip-håndtag, som mindsker træthed ved længere tids brug. Derudover sørger den specielle OPC (Operator Presence Control) for, at du arbejder sikkert. Motoren slukker, når håndtaget slippes, hvilket forhindrer ulykker. 

Håndtaget foldes også ganske enkelt ned over maskinen, så denne kompakte plænelufter med benzinmotor nemt kan opbevares i et skur, garage eller endda i en bil