Kædesave

preload spinner

Hyundai Benzin kædesav

Fældning af træer og skæring af tykke grene? Denne Hyundai motorsav er et kraftfuldt hjælpemiddel til ubesværet savning, fældning og beskæring af træstammer, træer og tykke grene. 

Savværktøjet til både en professionel bruger og en gør-det-selv-mand. Den kraftige 58cc benzinmotor, kombineret med en stærk kæde og præcisionsslebne tænder, sikrer, at utallige savopgaver er enkle og effektive. 

Denne luftkølede motor er udstyret med den nyeste Euro 5-teknologi. Dette sikrer, at motoren er nem at starte og kan bruges i lang tid. Desuden er den venlig over for miljøet og omgivelserne på grund af lavt brændstofforbrug og lille støjforurening. 

Kædesaven vejer kun 5,5 kg, hvilket gør den let at håndtere og nem at manøvrere. Antivibrations håndtagene er udstyret med sikkerhedsgreb. Når disse slippes, stopper kæden. Dette forhindrer savningsulykker med egne arme og hænder. Endelig er udstyret med kædebremse som stopper ved et pludseligt tilbageslag af saven. 

Hyundai garanterer således sikker brug, sammen med en appel til brugerens eget ansvar. Denne Hyundai motorsav garanterer vellykket brug under hvert arbejde.