HYUNDAI POWER PRODUCTS
- en produktpalette der er gearet til dine ønsker

HYUNDAI POWER PRODUCTS tilbyder et alsidigt produktsortiment, til den lidenskabelige gør-det-selv mand og til den lille håndværker.

 

POWER UDSTYR MED HØJ YDEEVNE

De højtydende og pålidelige HYUNDAI dieselgeneratorer på op til 11 KW kan anvendes permanent under høj belastning. HYUNDAI benzin og inverter generatorer på op til 9,4 KW er ideelle til husholdninger, haver eller fritidsbrug. HYUNDAI vandpumper glæder enhver haveejer og hjælper ved behov.

 

PRAKTISKE HAVEREDSKABER

HYUNDAI benzindrevne haveredskaber såsom plæneluftere, havefræsere, højtryksrensere mv. forvandler anstrengende havearbejde og rengøring til en ren fornøjelse.

 

PÅLIDELIGE VÆRKTØJER

Til dit værksted tilbyder HYUNDAI mange robuste og brugervenlige værktøjer, såsom industristøvsugere og komplette værktøjssæt.

 

VI GARANTERER FREMRAGENDE KVALITET TIL EN GOD PRIS

Når du køber et HYUNDAI produkt, uanset om det er højtryksrenser, generator, havefræser eller kompressor, får du fremragende kvalitet og ydeevne til en god og konkurrencedygtig pris, kombineret med god kundeservice samt hurtig og ukompliceret håndtering af garantisager.

 

HYUNDAI POWER PRODUCTS KAN NU OGSÅ KØBES I DANMARK

HYUNDAI Corporation fremstiller produkter af høj kvalitet, der fuldt ud vil opfylde dine behov og ønsker.

 

HYUNDAI produkterne er pålidelige og meget nemme at bruge. Dette faktum bekræftes af det stadigt stigende antal tilfredse kunder i mere end 90 lande.

 

HYUNDAI produkter er designet til prisbevidste kunder, der lægger stor vægt på solid kvalitet og ydeevne.

 

 

KØB AF HYUNDAI PRODUKTER I DANMARK ER ENKELT

NFT ApS er den officielle og eksklusive distributør af HYUNDAI POWER PRODUCTS i Danmark. Vores officielle HYUNDAI online shop giver dig mulighed for at købe HYUNDAI produkter direkte og billigt.

 

I vores HYUNDAI webshop og gennem vores service team kan du finde teknisk information og modtage rådgivning om vores produkter. 

 

Den optimale kombination af kvalitet, ydeevne, pålidelighed, HYUNDAI garanti service og en god pris sikrer attraktiviteten af produkterne og tilfredshed for HYUNDAI kunder over hele verden.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi står gerne til rådighed for dig.

Ring til os på +45 70 20 95 96

hyundai@hyundaitools-dk.com